Den meget sjældne Citron Vipstjert har dannet par med en lignende art, nemlig den Gule Vipstjert. Det er sket på sydspidsen af Langeland i naturområdet Keldsnor i den østligste del af området. Fuglene har anlagt rede og man håber der kommer unger, som vil blive hybride og altså ikke

Den meget sjældne Citron Vipstjert har dannet par med en lignende art, nemlig den Gule Vipstjert. Det er sket på sydspidsen af Langeland i naturområdet Keldsnor i den østligste del af området. Fuglene har anlagt rede og man håber der kommer unger, som vil blive hybride og altså ikke "rene" citron/gul vipstjert.

Videoen nedenfor viser hunnen af Citronvipstjerten søge føde i det lave sumpede område, nær dens rede. Når den ligger sig på sin rede holder hannen af den Gule Vipstjert vagt over området.

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden