Fodringstid igen - digesvalen mader en af sine unger - det sker på et splitsekund - lynhurtigt går det. Jeg stod der meget lang tid og samme digesvalepar kom med føde flere gange i minuttet - imponerende - effektiv naturoverlevelse og tilpasning af levevis. Undertiden blev ungerne længere inde i redehullet og forældrefuglen fløj så direkte ind i hullet og blev derinde nogle sekunder (10 - 15 sekunder). Ungernes  ekskrementer blev samlet og taget med ud og droppet ved udflugten fra redehullet.

Fodringstid igen - digesvalen mader en af sine unger - det sker på et splitsekund - lynhurtigt går det. Jeg stod der meget lang tid og samme digesvalepar kom med føde flere gange i minuttet - imponerende - effektiv naturoverlevelse og tilpasning af levevis. Undertiden blev ungerne længere inde i redehullet og forældrefuglen fløj så direkte ind i hullet og blev derinde nogle sekunder (10 - 15 sekunder). Ungernes ekskrementer blev samlet og taget med ud og droppet ved udflugten fra redehullet.

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden