Rødhals.

Et par af de smukke fugle, rødhalsen, har holdt til i min have hele vinteren og her den 13. april 2013 hvor jeg rengjorde haven, fulgte de interesseret med i mit forehavende - der gik kun få minutter, så hoppede de rundt omkring mig og fangede insekter og andet spiseligt medens jeg rev i jorden. De var ikke bange og kom helt tæt til mig (1 meter). De fulgte mig rundt i haven i flere timer. Det var meget hyggeligt at have dem så tæt på og nyde deres selskab - jeg kunne ikke lade være med at tale med dem - mageløs naturoplevelse - og så bare i haven. Se også de fine fotos af fuglene i fotoafsnittet  med fuglene og insekterne.

Link til natursider: http://www.fugleognatur.dk/

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden