Rød Glente. Trunderup 29-06-2016. Bemærk at fuglen har en ca. ½ meter lang snor hængende  efter sig og viklet ind i et af benene, som hænger akavet under fuglen. Den røde glente ses dagligt over matriklen og jeg kan frygte at det er denne lokale fugl, som har fået en tråd om benet - Det kan blive fatalt, hvis den ikke får den af igen, da den kan komme til at hænge i træer og andet og som måske vil betyde, at fuglen bliver fanget og vil da dø af sult og skader i forbindelse med, at den forsøger at befri sig selv.

Rød Glente. Trunderup 29-06-2016. Bemærk at fuglen har en ca. ½ meter lang snor hængende efter sig og viklet ind i et af benene, som hænger akavet under fuglen. Den røde glente ses dagligt over matriklen og jeg kan frygte at det er denne lokale fugl, som har fået en tråd om benet - Det kan blive fatalt, hvis den ikke får den af igen, da den kan komme til at hænge i træer og andet og som måske vil betyde, at fuglen bliver fanget og vil da dø af sult og skader i forbindelse med, at den forsøger at befri sig selv.

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden