eg hentede så musen og resterne af den anden nus og

eg hentede så musen og resterne af den anden nus og "serverede" den for ugleungen. Den ignorerede dog mit tilbud. Ugleunger kravler normalt op i reden igen, hvis de skulle falde ud og ned. Men her var der ikke noget at klatre op til og de glatte bøgestammer i nærheden var nok ikke nemme at få kløerne sat i og langt op i sikkerhed, var der også. Forældrefuglene fodrer i øvrigt deres unger, hvis de skulle dratte ned og de kommende dage kunne jeg se at dette skete, ligesom jeg hørte de voksne ugler i træerne nær ved pive og tude forsigtigt, når jeg nærmede mig ungen. Jeg tilså den i ca. 12 dage inden den en dag var borte - antagelig offer for et natligt rovdyr som ræv eller mår. Jeg så en ræv en dag, da jeg sad nær ungen, luske rundt i skovbrynet ca. 200 meter væk.

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden