Sortkrage.

Morsomt videoklip med en sortkrage som er "helt grøn i hovedet" af misundelse over 2 gråænders snasken i udkastet brød på Rur-flodens vand ved campingpladsen i landsbyen Hammer i Eifelbjergene.

Sortkragen prøvede også at få del i måltidet med brødet i vandet, selvom den selv havde et par stykker brød på bredden af floden - Den kunne ikke få nok og prøvede at stjæle ændernes brød - men kragen måtte sande, at den ikke kunne svømme, trods ihærdige forsøg med at hoppe ud og hapse efter brødet i vandet. 

Til sidst måtte den give op og nøjes med de par stykker brød på bredden. Den tog brødstykkerne og dyppede dem i vandet, så det blev blødt op og nemt at sluge, inden den satte af og fløj videre til næste måltid. 

Se det sjove optrin, som gik for sig den  15. juni 2013 omkring kl. 18:44.

Se og læs om sortkragen (læs evt. også om hybriden mellem sortkrage og gråkrage) i dette link:

Seneste kommentarer

29.06 | 08:07

Hej - det er antagelig en Duehale (Macroglossum Stellatarum). Du kan se den i mit galleri under menupunktet sommerfugle, hvor jeg har fotograferet den i min have (på en sommerfuglebusk).

29.06 | 07:43

Har for første gang nogensinde set en natsværmer om dagen,der kunne stå stille i luften som en kolibri,mens den stak snablen i mine baldrianblomster. Hvad er det for en? ca dobbelt så stor som en hum

03.01 | 20:35

hej morfar dine billeder er utrolige kh sigrid

Del siden